Предвиђање и управљање правним ризицима Београд 2014
19.05.2014, Хотел Хајат Београду, Србије

Друга регионална конференција на тему „Предвиђање и управљање правним ризицима“ је одржана 19-ог маја у хотелу Хајат у Београду. Конференција је део серијала регионалних конференција, која је по други пут окупила више међународних и домаћих експерата из различитих области управљања правним ризицима, који су дебатовали и образлагали кроз примере о томе како се предвиђа и управља са ризиком у одређеној области права. Конференција је потврдила приврженост ка обједињавању регионалне и светске правне мисли и професије, али је поставила и нове стандарде у креирању догађаја који је истовремено користан едукативни простор за размену искустава и идеја, али и одлична прилика за успостављање нових професионалних контаката, пријатељстава и међусобне сарадње.

Више од 300 правника из компанија, банака, адвокати, судије, менаџери, практичари и теоретичари, универзитетски професори и студенти имали су могућност да буду део конференције и да чују изванредна предавања, говоре, искуства и идеје у оквиру савременог приступа управљања правним ризицима.

Поздравни говор је одржао г. Драгољуб Ђорђевић, председник Адвокатске коморе Србије, уводно предавање – г. Чедомир Бацковић помоћник министра правде Србије, а остали предавачи, као што су: Тим Џонс, Тома Фила, Георги Димитров, Метју Вајли, Рикардо Угарте, Есер Џевахир, Кристофер Браун и др, су само део предавача који су ову конференцију позиционирали у ред догађаја који постављају нове стандарде у развоју правне мисли у Србији и региону.